Individueel

Wil je graag weten wat mindfulness is en ontdekken wat het voor je kan doen, maar komt het tijdstip van een achtweekse cursus je niet goed uit? Dan kun je kiezen voor een individuele achtweekse training. We behandelen alle thema’s die aan bod komen in de algemene training en je oefent ook thuis.

De investering voor de individuele training is 675 incl btw, 

Inclusief:
Lesboek, audio opnamen van de meditaties en verhalen, een wekelijkse motivatiemail en een stilte ochtend.

Op maat

Met veel plezier geef ik ook privétrainingen Mindfulness op maat. We besteden aandacht aan de thema’s die op dit moment in jouw leven spelen en daar gaan we acht weken mee aan de slag. Misschien wil je weten hoe je op een bewuste manier kunt omgaan met ziekte, pijn of rouw. Of hoe je mindful kunt blijven temidden van alle digitale middelen om ons heen. Mindfulness is geen wondermiddel, maar het kan je bij regelmatig oefenen wel helpen om jouw manier van omgaan met situaties voor jezelf en anderen werkbaarder en constructiever te maken.

De investering voor de individuele training Mindfulness op maat is 675 inclusief btw, 

Inclusief:
lesboek, audio opnamen van de meditaties en verhalen, een wekelijkse motivatiemail en een stilte ochtend.

Counseling

Heb je al ervaring met meditatie en mindfulness? Dan kan een korter traject geschikt zijn, waarin we inzoomen op jouw vragen. Misschien wil je weten welke waarden voor jou belangrijk zijn in je werk en je privéleven. Of zit je vast in een patroon van bijna altijd goed voor anderen zorgen en wat minder goed voor jezelf. Effectief omgaan met tijd, en tijd maken voor wat je echt belangrijk vindt is ook een veelvoorkomend thema. De counseling houden we zo kort mogelijk en zo lang als nodig.

De investering voor de Mindfulness counseling op maat is 425 exclusief btw, 

Inclusief: 
vier consulten/trainingen op locatie (bij voorkeur buiten omdat beweging een belangrijk onderdeel is), lesboek, audio opnamen van de meditaties en verhalen, een wekelijkse motivatiemail en een stilte ochtend. Afhankelijk van jouw vraag zijn kortere counselings ook een optie.

Informeer naar de mogelijkheden via Bea@deverbindingswinkel.nl of 06 – 37193240.

Ik denk en beweeg graag met je mee.