De En nu… boeken, geschreven door mij, vormgegeven en geïllustreerd door mijn zus Laura vormen een serie toegankelijke boeken vol praktische mindfulness, humor, positieve psychologie, yoga en herkenbare verhalen van onbekende doch inspirerende mensen. Ook voor niet-spirituelen.

En nu... Lichter leven

‘En nu… Lichter leven, ook voor non-spirituelen’ is een licht, toegankelijk boek vol sociologie, psychologie en mindfulness waarin je kunt lachen om herkenbare voorbeelden, van inchecken met je ov-chipkaart tot omgaan met bumperklevers. Als je op pagina 33 van het boek bent beland, ben je hier misschien op zoek naar de test over de representatiesystemen. Hieronder kun je de test downloaden.

TestHoeNeemJijDeWereldWaar

En nu... Digitaal detoxen

Ook een aanrader, vooral voor mensen die verslingerd zijn aan hun telefoon, is ‘En nu… Digitaal detoxen, afkicken of doorklikken’. Het is een vraag die velen van ons bezighoudt: hoe kunnen we in deze digitale tijden een beetje gezond omgaan met alle verleidelijke apparaten om ons heen?

En nu... Mindful ouderschap

Het boek ‘En nu… Mindful ouderschap, aanmodderen en aanwezig zijn’ is een feest van relativering. Het boek richt zich niet alleen tot (pleeg)ouders, maar tot iedereen die met kinderen en jongeren samenleeft of -werkt. Je leest geen opvoedregels, ‘gedoe’ hoort er nu eenmaal bij. Vaak is bewust aanwezig zijn voldoende en blijken kinderen verrassend goed in staat zelf oplossingen te bedenken, en de afwas te doen…

En nu... lekker slapen

‘En nu… lekker slapen, voor wakkerliggers en andere rustzoekers’ biedt geen ‘quick fix’ voor slaapproblemen, maar bekijkt hoe we de kwaliteit van onze nachten kunnen verbeteren om uitgeruster aan een nieuwe dag te beginnen. In een 28-daags programma met vragen, mindfulness oefeningen en een ‘bullet journal’, kom je erachter welke factoren je slaap beïnvloeden en vind je naast boekentips en tal van inspirerende uitspraken ook een uiterst saaie playlist, zo slaapverwekkend dat je er de nacht wel mee doorkomt.

Je kunt de boeken bestellen bij mij via Bea@deverbindingswinkel.nl, bij je lokale boekhandel, bij de uitgever www.milinda.nl of bij www.bol.com