Welkom in de boeken-, spel- en trainingsshop. 

De En nu… boeken, geschreven door mij, vormgegeven en geïllustreerd door mijn zus Laura vormen een serie toegankelijke boeken vol praktische mindfulness, humor, positieve psychologie, yoga en herkenbare verhalen van onbekende doch inspirerende mensen. Ook voor niet-spirituelen. Je kunt ieder boek apart aanschaffen voor €12,50, of allemaal tegelijk, dan krijg je €5,- korting!

En nu... Lichter leven

‘En nu… Lichter leven, ook voor non-spirituelen’ is het basisboek voor iedereen die de kunst van aandacht wil beoefenen. Een licht, toegankelijk boek vol sociologie, psychologie en mindfulness. Hieronder kun je de test op pagina 33 downloaden.

TestHoeNeemJijDeWereldWaa

  En nu... Digitaal detoxen

  Het is een vraag die velen van ons bezighoudt: hoe kunnen we in deze digitale tijden een beetje gezond omgaan met alle verleidelijke apparaten om ons heen? Een bezinnende reddingsboei tussen alle bits en bytes. 

   En nu... Mindful ouderschap

   Dit boek is een feest van relativering. Het richt zich niet alleen tot (pleeg)ouders, maar tot iedereen die met kinderen en jongeren samenleeft of -werkt. Gedoe hoort er nu eenmaal bij. Vaak is bewust aanwezig zijn voldoende en blijken kinderen verrassend goed in staat zelf oplossingen te bedenken, en de afwas te doen

    En nu... lekker slapen

    ‘Dit boek bekijkt hoe we de kwaliteit van onze nachten kunnen verbeteren om uitgeruster aan een nieuwe dag te beginnen. Met interessante informatie, schrijfoefeningen, mindfulness en yoga nidra kom je erachter welke factoren je slaap beïnvloeden en vind je naast boekentips en inspiratie ook een slaapverwekkende playlist. 

     En nu.. van afgebrand naar opgebloeid 

     Een frisse blik op burn-out en de individuele en maatschappelijke oorzaken en gevolgen van chronische stress. Dit boek belicht het van alle kanten. Wat gebeurt er precies in je lichaam als je chronische stressklachten ontwikkelt? En hoe kun je weer opbloeien? Je leert ook om moedig ‘nee’ te zeggen tegen torenhoge eisen van wie ook. 

      En nu.. spelen

      Weet jij nog waar je als kind mee speelde? Dit boek is een pleidooi voor ‘playfulness’, voor meer speelsheid en creativiteit in denken en doen. Gek genoeg is lummelen, vervelen en een beetje naar buiten staren een ideaal startpunt om meer speelsheid en creativiteit te ervaren. Hoe? Lees dit boek.  

      21.04.ENNU_spelencoverdef

       En nu.. serie

       Wil je de hele serie ontvangen? Bestel deze dan nu met €5,- korting ten opzichte van ieder boek apart bestellen. Je betaalt geen €75,-, maar €70,-