Vanaf mei: Zwangerschapsyoga en Pelvic floor yoga via Zoom

Ben je zwanger en wil je ook in deze tijd samen met anderen bewegen en ontspannen? In samenwerking met Puur Vroedvrouwen uit Arnhem start ik Zoom yogalessen voor zwangeren. Op de zondagochtend van 9 tot 10 uur. Relaxed vanuit je eigen huis toch samen met anderen aan de yoga, dus nodig je vriendinnen ook uit op de mat. Goed voor jou en die kleine baby in je buik. Dus kom van die bank af en wees van harte welkom op de mat. Van half elf tot half twaalf is er een uur pelvic floor yoga, een uur met mindful yoga voor versterking van de bekkenbodem. Deze les is ideaal voor na de bevalling, en staat ook open voor vrouwen die in welke fase dan ook willen oefenen voor een sterker bekken. Mail mij op Bea@deverbindingswinkel.nl als je vragen of interesse hebt. 

25 oktober: boeklancering nieuwe En nu'tjes

Er zijn weer twee En nu’tjes in de maak. Een over burn-out, en een over spelen. Momenteel ben ik druk aan het researchen, schrijven en interviewen en is het maar goed dat er een deadline is, want anders eindig ik met een encyclopedie.

Op 25 oktober vieren mijn zus en ik de geboorte van de nieuwe En nu’tjes in boekhandel Laan in Castricum en jij bent van harte uitgenodigd. We starten om 14:00 uur met een praatje en plaatje en erna is er tijd om bij te praten en te signeren en is er heerlijke koffie, thee en taart te koop bij de Boekproeverij in de boekhandel zelf.