15 mei: Training Mindful Zwanger

Een bijzondere training voor moeder, kind en partner. Deze achtweekse training is speciaal voor zwangere vrouwen die meer willen genieten van hun zwangerschap en goed voor zichzelf en hun kindje willen zorgen. Het leren omgaan met stress en veranderingen in je lichaam kan je helpen om je zwangerschap en de periode als jonge ouder met meer plezier en kwaliteit te beleven.  Met mindfulness, do-in yoga, dans (heerlijk vrolijk en goed om de weeën op te vangen!), massage en een partnerles.

Trainingsdata
15 mei, 22 mei, 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni en 3 juli
van 18:30 tot 19:45. 

Investering
249 euro incl btw. (Informeer bij je zorgverzekeraar en werkgever of vergoeding mogelijk is. Ik ben lid van de beroepsvereniging VMBN cat 2.)

Min 4 deelnemers, max 10 deelnemers.

14 tm 16 juni Mindfulness weekend ism Lighthouse Works

Een kennismaking met Mindfulness in een mooie bosrijke omgeving op de Veluwe. Mijn collega Tessa geeft de mindfulnesstrainingen en ik verzorg de yogalessen.

8 sept 2019: Verdiepingsmiddag Mindfulness & Compassie  

Compassie is een belangrijk element uit de mindfulness, bijzonder geschikt voor mensen die veel van zichzelf eisen en streng voor zichzelf en anderen kunnen doen. Wat is compassie eigenlijk? Heb ik compassie met mezelf, en met anderen? Hoe kan ik meer mildheid in mijn leven brengen? Kan ik door compassie beter leven met mijn perfectionisme? Op deze en andere vragen gaan we in tijdens een mooie middag vol beweging, verschillende meditaties en oefeningen en yoga nidra (slaapyoga). Je gaat naar huis met praktische handvatten om in je dagelijks leven toe te passen.

Tijd:
van 13:00 tot 16:30

Trainingslocatie: 
Yoga2go, Pernéstraat 31 in Castricum.                                    

Investering: 
40 euro (gereduceerd tarief voor studenten en mensen met een vergelijkbaar inkomen)

Inclusief thee en lekkers, een hand-out en een mp3 met een meditatie.