27 februari: 8-weekse mindfulnesstraining (MBSR) Limmen

Wil je meer rust en kwaliteit in je leven brengen in plaats van ‘druk-druk-druk’ en ‘rat race’? In deze achtweekse, erkende en wetenschappelijk onderbouwde training leer je op een vriendelijke en helpende manier beter omgaan met stress en de wisselvalligheden in het leven. Daardoor kun je ook (weer) meer gaan genieten van de kleine dingen in het moment, zoals de zon op je gezicht, de wind in je haren en een kop koffie.

Het trainen van de aandacht geeft je de mogelijkheid om bewuster te kiezen hoe je wilt reageren op een situatie. Het helpt ook om heldere keuzes te maken en grenzen op een vriendelijke, duidelijke manier aan te voelen en te bewaken. Deze bewustzijnsverbeterende training is geen ‘quick fix’. De MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) vraagt tijd en inzet van jou als deelnemer om wat je tijdens de trainingen leert, in je dagelijks leven in de praktijk te brengen. Je krijgt een boek, huiswerk en geluidsbestanden om thuis (of op je werk) te oefenen. En veel deelnemers die je voorgingen gaven aan dat ze zich tijdens en na de training relaxter voelden en meer konden genieten van het leven.

Voor de MBSR training zijn verschillende vergoedingen mogelijk. De meeste deelnemers krijgen de training vergoed via hun werkgever, de belastingdienst of vanuit de AV. Ik ben lid van beroepsvereniging VMBN. De training vindt plaats in de fijne, rustige yogastudio van Daniëlle van Velden in Limmen. Vraag je je af wat we gaan doen en of dit iets voor je is? Stuur een mail naar Bea@deverbindingswinkel.nl of bel 06 – 37193240. Ik sta je graag te woord.

Data: 27 februari t/m 16 maart van 19:00 tot 21:00 uur. Plaats: Schipperslaan 4h, 1906 BG Limmen. Investering: 325 euro incl btw. Meenemen: makkelijk zittende kleding, schrift voor aantekeningen en pen.