31 aug tm 2 sept Stilte & Natuur Retraite

Op een prachtige plek in de Betuwe, waar je zo naar de uiterwaarden loopt, kun je nazomeren in de natuur en opladen in de stilte. Met je blote voeten in het gras, heerlijk en eerlijk eten en tijd om ruimte te maken voor wat jij belangrijk vindt.

Deze retraite met veel ‘natuurbaden’ verzorgen we in samenwerking met Lighthouseworks. We plannen de retraite in de nazomer, en dankzij de grote belangstelling komen er nieuwe data bij in de herfst (11 tm 13 oktober) en het voorjaar. Klik naar de site van Lighthouseworks en bel of mail Yvon gerust voor meer informatie en nieuwe data. Noem je mijn naam bij het boeken, dan krijg je een fijne korting. 🙂

7 sept 2019: Verdiepingsmiddag En nu.. lekker slapen

In samenwerking met yogadocent Ed Bruins verzorg ik een mooie, ontspannende verdiepingsmiddag in Ajna Tempel in Heemskerk, waarin je meer aan de weet komt over slapen. Naast het opdoen van kennis en inzichten, over onze nachtrust gaan we ontspannen bewegen met een mindful yogales van Ed en sluiten we af met yoga nidra, de yoga van de slaap en kun je uitrusten en opladen.. Opgeven kan via https://www.ajnatempel.nl/workshop-slapen. We zien je graag op 7 september.

19 sept 2019: Mindfulness en burn-out workshop - Den Haag

Hoe ontstaat een burn-out en wat kun je doen om weer op te krabbelen en een burn-out te voorkomen? In deze trainingsochtend voor werknemers gaan we in op helpende en niet-helpende patronen en ontdekken we wat mindfulness kan doen in het helder kijken naar gedragspatronen, zelfzorg en ontspanning.

Deze trainingsochtend op open inschrijving vindt plaats op een mooie plek in Den Haag, is voor werknemers en wordt vergoed door je werkgever vanuit het vitaliteitsbudget. Ik verzorg de training in samenwerking met Lighthouseworks. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

 

29 okt 2019: Mindfulness en beter slapen workshop - A'dam

Voor werknemers die ’s nachts vaak wakker liggen en rust zoeken is er de trainingsochtend Mindfulness en beter slapen. Je leert wat je kunt doen als je niet aan de zware medicijnen wilt, maar toch de kwaliteit van je nachten wilt verbeteren om de dag uitgeruster te beginnen. De workshop vindt plaats in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

15 nov 2019: Mindfulness en een frisse blik - Den Haag

Anders kijken naar drukte op je werk en in je leven kan helpen om relaxter in het leven te staan. In deze workshop gaan we in op een aantal basisprincipes van Mindfulness en ontdekken we hoe het toepassen van mindfulness je kan helpen om heldere keuzes te maken en dus ook dingen niet te doen. Een afwisselende trainingsochtend met oefeningen, inzichten en kennis. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.