Het is heerlijk om te doen, geeft je kracht en ontspanning en helpt je om gelijkmoediger in het leven te staan, of je nu zwanger bent of allang met pensioen. Steeds meer mensen ontdekken het goeds dat yoga voor je kan doen en dat is terecht. De yogalessen die ik geef, draaien allemaal om aandacht, zijn voor iedereen toegankelijk, eenvoudig, praktisch en .. ja ontspannen. ☺ Meer weten? Mail naar Bea@deverbindingswinkel.nl 

Vaste lessen

Donderdag 11:00 – 12:00  Mindful Hatha – Full of Life Limmen (zie http://www.fulloflife.nl
Donderdag 19:45 – 20:45    Mindful zwangerschapsyoga bij Yoga Castricum, live en via zoom ism Puur Vroedvrouwen – Live bij Yoga Castricum en Online via Zoom
Zaterdag 9:00 – 10:00  Yin Yoga – Full of Life Castricum  

Info Mindful zwangerschapsyoga & Pelvic floor yoga online

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Hier in een paar regels wat praktische informatie over de online lessen Mindful zwangerschapsyoga, opgestart in samenwerking met http://www.puurvroedvrouwen.nl uit Arnhem. In deze lessen kun je samen met andere zwangeren meer leren en ervaren over de kracht van ontspanning en intensieve beweging. Er is ook volop ruimte voor humor en relativering. Ik combineer in mijn lessen hatha yoga met mindfulnesstraining en do-in, een vloeiende vorm van yoga die wat op Tai Chi en Chi Kung lijkt. Na afloop van de les drinken we virtueel en samen een kop thee. Van half elf tot half twaalf is er een uur pelvic floor yoga, een uur met mindful yoga voor versterking en herstel van de bekkenbodem. Deze les is ideaal voor na de bevalling, en staat ook open voor vrouwen die in welke levensfase dan ook relaxed willen oefenen voor een sterker bekken. Mail mij op Bea@deverbindingswinkel.nl als je vragen of interesse hebt. 

Opgeven: stuur een mail naar Bea@deverbindingswinkel.nl. Na je betaling en akkoord met de algemene voorwaarden (zie het kopje ‘over ons’) krijg je een link toegestuurd die je toegang verschaft tot de online lessen.  

Wanneer starten: rond de 20e week van je zwangerschap en in overleg met je verloskundige of gynaecoloog eventueel eerder. 

Investering: 40 euro voor vier lessen. Ik werk alleen met maandabonnementen en breng geen administratietijd en -kosten in rekening. 

Beval je eerder, dan kun je het lesgeld desgewenst teruggestort krijgen, of iets goeds voor een andere zwangere doen en je lesgeld doneren aan een minder kapitaalkrachtige zwangere op de wachtlijst via het pay-it-forward principe. 

Ik vind toegankelijkheid van de lessen voor iedereen belangrijk. Studentes en vrouwen met vergelijkbaar inkomen krijgen korting en betalen 30 euro per maand. 

Benodigdheden voor de lessen:  yogamat of kleed, badhanddoek, kussentje, deken, pot thee of glas water. Eventueel ook warme sokken. 

Wees op tijd! Wees ruim op tijd om het programma waarmee we werken (Zoom) uit te kunnen testen en even te kunnen landen. 

To mute or to unmute: Na het opstarten en een korte, gezamenlijke check in (hoe is het met je in 3 woorden), zet de docent de microfoons uit (mute) en kun je je heerlijk overgeven aan de me-time in de flow van bewegen en relaxen. Na de eindontspanning gaan de microfoons weer aan (unmute) en wisselen we uit met een kop thee.  

Leuk om te volgen: op mijn account op Instagram deel ik van alles over zwangerschap en mindfulness, leuk als je me volgt! https://www.instagram.com/mindfulzwanger/

Yogalessen op maat en locatie

Of het nu op een druk strand is of in een sportzaal; met veel plezier verzorg ik yogalessen op maat. Voor collega’s, vriendengroepen die een dagje uit zijn, ‘stijve planken’, zoals een damesvolleybalteam uit Leiden zichzelf omschreef of sporters die yoga doen als aanvulling en ter preventie van blessures. Ik draai geen vaste les af, maar kijk waar de groep behoefte aan heeft en improviseer samen met jullie.